Tennél-e bejelentést, ha a gyereked iskolai ebédje nem megfelelő minőségű lenne?
Figyelt kérdés
Pl. a héten is múlt héten is a feltét 1 karika rántott párizsi volt.
A pedagógus is megbotránkozott rajta, le is mérte, panírral együtt volt 3 dkg.
2020. szept. 25. 11:13
1/11 anonim válasza:
Azt a jelenetet azért elképzelem, ahogy a tanár hirtelen kiveszi a zsebéből a menza közepén a mérleget.
2/11 anonim válasza:
A feltét 1 karika rántott párizsi, de nyilván volt előtte leves és a feltét alatt valami főzelék vagy köret. Ezért biztos, hogy nem mennék reklamálni.
3/11 Miss Endzsi válasza:
Én meg nem szoktam köretet enni a főzelékhez.
5/11 anonim válasza:
Az, hogy a főzelékhez 1 karika rántott párizsi van, messze nem a legnagyobb gond az iskolai menzával. De szerintem érdemes verni a szülőnek az asztalt, hátha, mert ez fontos dolog lenne. De sajnos nem hiszem, hogy bármit is el fogsz érni.
6/11 anonim válasza:
Elnézést, de ha 5db rántott párizsi lett volna a feltét, az megfelelő "minőség" lenne? Mert a leírásodból úgy tűnik, hogy nem a rántott párizsi a bajod. Szerintem te kevered a mennyiség és a minőség fogalmát. A menza sosem a minőségi étkezésről szólt. Ha a minőséggel van a bajod, akkor ne fizesd be menzára a gyereked.
7/11 anonim válasza:
Nálunk koliba van amikor ráb*sszák a körözöttet a tányérra+teának kinéző meleg víz azt legyen elég napindításnak. Öröm az örömben mikor havi 1-2 alkalommal van rántotta, virsli...
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, volt alatta 2 dl híg sárgaborsó főzelék, és volt előtte csontleves csigatésztával.
2020. szept. 25. 13:41
9/11 anonim válasza:
Mégis mit vársz el, hogy majd valami elit étteremből hozzák a kaját a menzára? Ez van, ha nem elégedsz emg vele, akkor nem kötelező ott ennie.
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy tennék panaszt, de ne számíts nagy változásokra, maximum lecserélik azt a menüt valami másra. Ezen felül csak annyit lehet tenni, hogy nem fizeted be a gyereket menzára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!