Kisfiam kapott egy szepen tervezett uvegben egy limonadet. Feltette a kerdest:Mama mi az ertekesebb az udito vagy az uveg. Az uveg, valaszltam. Ujabb kerdes: Mama akkor miert nem az uditot ontjuk ki es visszuk haza az uveget?
igyuk meg a limonádét, aztán tedjük bele a hátizskjába az üveget, miért ti mit csináltatok?
2020. szept. 20. 20:17
3/7 anonim válasza:
Beugratós kérdés: A limonádét az üveggel együtt visszük haza.
2020. szept. 21. 01:00
4/7 A kérdező kommentje:
Mi szelektiven gyujtjuk a szemetet, mert jobb modszer nincs, de en nem vagyok a hive.eszszeru lenne par uvegformat, meretet egysegesiteni es azt visszavaltani.Ot eves kisfiam mar egy mas generacio, talan ezert is latta meg a pazarlas, szemeteles, sot a szelektiv gyujtes haszontalansagat. Az uveget kolcsonkaptuk(betetdijjal) AMIT HASZNALAT UTAN ESSZERU VISSZAVALTANI.
Nezz utanna, hogy az ujrahasznositas mennyi viz, vegyszer felhasznalasaval, a sok szallitas mennyi karosanyag kibocsatassal jar, amikor is gyartassz egy mososzer flakonbol, sokkal dragabban egy masik mososzeres flakont. Kisfiam arra ker,probaljunk visszavaltos flakonokban gondolkozni, mert o is szeretnek ezen a foldon elni.Es ez csak egy a tennivaloink kozzul gyermekeink jovojeert
2020. szept. 21. 01:23
5/7 anonim válasza:
Visszaváltás nem egy új találmány, az még a szelektív hulladékgyűjtés előtt volt. Kitalálod? Nem működött. Sokan nem vitték vissza az üres üveget, inkább megtartották maguknak vagy kidobták a szemétbe, mert azért a pár szem Forintos érméért nem volt érdemes vesződni vele. Ha így nézzük, akkor a szelektív hulladékgyűjtés egy fokkal jobb, mert ha már az ember kidobja az üveget, akkor legalább azt szelektíven teszi. Tökéletes megoldás nincsen, mert mindenki máshogyan gondolkodik.
2020. szept. 21. 01:30
6/7 anonim válasza:
Én azért elgondolkoznék, hogy milyen abszurd csavarra jár a gyerek esze és miért akarná kiönteni a limonádét, ahelyett, hogy meginná.
Totál értelmetlen volt a kérdése, mivel az üveget haza akarta vinni.
2020. szept. 21. 12:04
7/7 anonim válasza:
Mondjuk én sem értem, hogy a nagy "környezettudatosság" mellett, hogy jut eszébe egy 5 évesnek kiönteni, pazarolni a limonádét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!