Élvezitek az evést?
Nem vagyok fényevő kedves válaszoló. Megpróbálom kifejteni, hogy megértsd.
Nem minden cselekedetünk vált ki kellemes érzést, vagy élvezetet. Például az hogy sétálok egyet, az tudom hogy jó, és ha egész nap nem mozogtam eleget, akkor nagyon is jól tud esni. De van olyan, hogy muszáj elmennem a boltba, semmi kedvem mászkálni, fáradt és nyűgös vagyok. Ilyenkor nem jó.
Ugyanígy az evés is. Van hogy már nagyon éhes vagyok, és amikor a kedvenc étel izeit érzem a szamban, az valami fenséges. De van amikor csak gyorsan bedobok valamit, mert tudom, hogy csak sokára fogok enni. Ez utóbbi meg nem élvezetes, csak a létszükségletet kielégítése.
Gyakorlatilag minden étkezést élvezek - kivéve, ha valahol elrontott ételt kapok.
Éppen ezért szeretek kipróbálni különbözö fogásokat, mert rengeteg új, pozitív élményt kapok
Én a lehetőségek szerint mindent próbálok az életben élvezetessé tenni.
Persze, enni létszükséglet, de nem mindegy, hogy ezt mivel teszed.
Futtában, papírból benyomsz 30 dkg párizsit fél kiló kenyérrel, vagy megadod a módját még egy kelkáposzta főzeléknek is azzal, hogy a legjobban készíted el és rendesen megterítve leülsz és nyugodtan megeszed.
Levegőt venni is létszükséglet, de nem mindegy, hogy ezt egy városban teszed, a hatsávos autóút mellett, vagy egy erdőben, csörgedező patak mellett.
Igen, én szeretek étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!