Mit ebédeltetek ma és hánykor?
Figyelt kérdés
Többször is válaszolhattok, leírhatjátok a holnapi menüt is, meg a holnaputánit, meg az azutánit és így tovább, tehát minden nap írhattok.2020. szept. 11. 12:41
23/36 anonim válasza:
Lekváros gombócot eszek pont most :)
24/36 A kérdező kommentje:
Fél egy körül kolászos-sajtos csirkemellet rizzsel, tartármártással, uborkasalátával.
2020. szept. 12. 14:51
25/36 anonim válasza:
Ebédre sült kolbász,hurka, sült krumplival, főtt tojással és tejfölös uborkasalátával.
26/36 anonim válasza:
Tegnap esküvőn ettem húslevest, pörköltet, rántott húst és rizst, tortát
Alapból nem ennék ennyit csak szólok :D
27/36 A kérdező kommentje:
Most már tegnap fél egy körül lencsét ettem juhtúrós hagymás csirkével és ubisalival, de csak fél adaggal, a másik felét megettem vacsi mellé.
Valamelyik nap kaptam 3 almapaprikát, kettőt bírtam megenni (2 napon át) és az egyiket tartármártással bírtam csak enni, hogy ne csípjen annyira. Pedig régen szerettem a csípős kajákat.
2020. szept. 14. 01:16
28/36 anonim válasza:
Én most pont csípős zacskóslevest eszek
29/36 anonim válasza:
2 perccel ezelőtt szilvás gombócot :D
30/36 A kérdező kommentje:
Fél egy körül baconos-sajtos csirkemellet rizzsel és pároltzöldséggel.
2020. szept. 15. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!