Milyen ízű chipset dobnál piacra?
Minden halálosan egyhangú lett, nincs egy érdekesebb ízvilág. Régen pl. volt tormás vagy mentolos. Most meg már szinte csak sósak vannak árnyalatni eltéréssel.
Mit látnátok szívesen?
Pár hétköznapi íz, ami simán jöhetne: fokhagyma, kömény, mustár, petrezselyem, uborka... stb.
Amit én árusítanék:
Fokhgymás gombás chips
Hali! Itt amcsiban annyiféle ízű chips van, hogy amikor vennék egyet, percekig kell keresnem a normált, mert az a kedvencem, meg a hagymás+tejfölös kombó. Rengeteg van!
Amit én csinálnék szívesen, az mondjuk:
vöröshagyma+szallona ízű
Lazac+avokádós ízű
Körte+alma ízű
Angliában is van jó sok féle.
Rákkoktélos kb minden boltban, ecetes-sós is alap, sweet chilli is gyakori, de van egy csomó változat amit írtatok. Pl most jött ki ez a restaurant special edition széria, ahol híres éttermekkel társult a walkers.
Nandos-peri peri csirke
Yo!sushi -katsu csirke curry
Gourmet burger kitchen - classic cheeseburger (kb mistár íze van)
Pizza express- american hot pizza
Pizza express- margarita pizza
Las Iguanas - chilli con carne
Meg van pár ilyen wtf íz amibe a Poundland legbelső bugyraibam lehet belefutni, pl:
Tyrells - Worcester sauce & szárított paradicsom
Marhasüt & Spitfire ale (a spitfire annyira nem nagy durranás, kb mintha a borsodi próbálkozna)
Tyrells - mézes sonkás & vörösáfonyával (ez asszem valami karácsonyi fąszság volt)
Yorkshire crisps - bárányos-mentaszószos
Kent crisps - osztrigás ecetes
Pringles - pigs in blankets (ez is karácsonyi cucc, baconbe tekert koktélvirsli)
Pringles - Pekingi kacsás (rice fusion)
Pringles - csirke tikka masala (rice fusion)
Pringles - japán teriyaki (rice
fusion)
Szóval a cucc létezik, csak nem importálják. Vagy mert nem fogy, vagy mert nehéz beszerezni...
Mondjuk a Pringles rice fusion széria okkal nem, abból vettem, borzalmas volt.
A Walkers éttermeseiből a margaritát és a cheeseburget kóstoltam, a margarita finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!