Nem túl tömény, nem túl vajas krém tortába?
Figyelt kérdés
A párizsi krém nagyon tömény nekem. A pudin, pocukor, vaj/margarin meg túl vajas. Valakinek egy jó recept?2020. szept. 1. 08:40
1/2 anonim válasza:
Ganache. 1:1 aranyban etcsoki és tejszín össze melegítve, kihutve, habbá verve. Tejcsokinal 2:1, fehér csokinál 3:1 arányban a csoki javara. Ezt mascarponeval is lehet tovabb dúsítani.
2/2 anonim válasza:
2 krémtúró, 2 doboz habtejszín,3 csomag habfixalo. 15dkg cukor, reszelt citrom hej, 1 csomag vanillias cukor.
Felvered a habot, utana bele a turo. Isteni finom turo krem lesz belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!