A kérdező szavazást indított:
sós
édes
31 szavazat
2/11 A kérdező kommentje:
És pontosan mit?
2020. aug. 24. 14:11
3/11 anonim válasza:
Nem gyakran nasizok, csak ha buliba megyek, de akkor szinte le sem tudom tenni a chipset. Emellett a sós mogyoró a másik kedvencem.
Az édeseket nem szeretem, mert nem tudok belőlük sokat enni.
4/11 anonim válasza:
Édesség-
Torták, sütik, kekszek, fagyik, stb..
Szóval mindent😅
De pl azokat az édességeket nem szeretem amik gyünölcs darabosak. A gyümölcs és az édesség legyen 2 külön kategória SZERINTEM. Persze nem az összes. Pl citus cuccok, eper, öö.. nemtom
6/11 anonim válasza:
-Ropi, azon belul is a perec
-pizza (mar ha ez snacknek szamit)
-gyumolcsos joghurt lefagyasztva (ezt fagyikent eszem)
-barmilyen gyumolcs (legfokeppen jeghideg gorogdinnye, cseresznye, eper, narancs)
-zabkekszek
-tutorudi mindenek felett
7/11 anonim válasza:
fagyi, eper, dinnye, málna, amit magamnak csinálok nasinak pl tojásos-baconos-spenótos muffin, zabkeksz, pirítós, fokhagymás vajas buci
8/11 anonim válasza:
Fagyi, csipsz, gyümölcs (eper, szőlő, dinnye, barack, idared alma, mangó, cseresznye, ananász - néha fagyasztott gyümölcs vagy konzerv).
9/11 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem.Chips,ropi,perec,kréker,gyümölcsök,zöldségek,mogyoró,mandula,dió,sütik.
10/11 anonim válasza:
Kétszersültek mint a 7days bakerolls, citromos nápolyi, vastag chipszek, de mostanság répát ropogtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!