Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a kuszkusz?

Mi az a kuszkusz?

Figyelt kérdés
Állandóan hallani, hogy az araboknál a kuszkusz így, kuszkusz úgy, de nem tudom hogy mi az.

2020. aug. 10. 08:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
2020. aug. 10. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
37%

Tört búza v. egyéb gabona.

Gyakorlatilag a grízzel egyezik meg, csak sokkal nagyobb szemcsésre van őrölve.

2020. aug. 10. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2020. aug. 10. 09:25
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
2020. aug. 10. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Én erről a GOOGLE nevű dologról hallok folyton... >:)
2020. aug. 10. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
#5, én is, érdekesnek is hangzik....de nem használom, mert ott elég pl. beírni, hogy kuszkusz és 0,1 másodpercre rá választ ad....a GYKra viszont teljes mondatokat kell írni és 24 perc múlva jön a válasz...vagy soha...ez sokkal izgalmasabb 😁
2020. aug. 10. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

#2: amiről te beszélsz, az a BULGUR!


A kuszkusz gyakorlatilag mini-tarhonya!

2020. aug. 10. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

#6: na ez az, amit SOHA nem értek, hogy miért egyszerűbb félórákat várni (és olvasni a sok hülye kamu tippeket IS), mint beírni a google-ba, és 1 mp múlva olvasni a tucatnyi jó megoldást...


De hát úgy látszik, lassan mi vagyunk fordítva bekötve... :-D

2020. aug. 10. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/22 anonim ***** válasza:
44%

Szegény 2-es írta meg a tutit, ezért jó gyakoris szokás szerint le is lett pontozva!:D


"A kuszkuszételhez hasonlóan az annak elkészítése során felhasznált legfőbb alapanyag neve is kuszkusz. A kuszkusz (mint alapanyag) alapját többnyire búza-, árpa-, zab- és kukoricadara adja. Eredetileg a mainál kevésbé hatékony malomköves őrlés melléktermékeként keletkezett daraszemeket víz és liszt hozzáadása mellett kézzel kb. 3 mm-es galacsinokká sodorták, majd leszitálták. Ezeket a nagyon apró daraszemeket vonják be durumbúzából készült liszttel."

[link]

2020. aug. 10. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

9!


Nem, a kettes nem írta meg a tutit. A tört gabona és az abból víz hozza adásával készült tészta nem ugyanaz.

2020. aug. 10. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!