Mi az a kuszkusz?
Tört búza v. egyéb gabona.
Gyakorlatilag a grízzel egyezik meg, csak sokkal nagyobb szemcsésre van őrölve.
#2: amiről te beszélsz, az a BULGUR!
A kuszkusz gyakorlatilag mini-tarhonya!
#6: na ez az, amit SOHA nem értek, hogy miért egyszerűbb félórákat várni (és olvasni a sok hülye kamu tippeket IS), mint beírni a google-ba, és 1 mp múlva olvasni a tucatnyi jó megoldást...
De hát úgy látszik, lassan mi vagyunk fordítva bekötve... :-D
Szegény 2-es írta meg a tutit, ezért jó gyakoris szokás szerint le is lett pontozva!:D
"A kuszkuszételhez hasonlóan az annak elkészítése során felhasznált legfőbb alapanyag neve is kuszkusz. A kuszkusz (mint alapanyag) alapját többnyire búza-, árpa-, zab- és kukoricadara adja. Eredetileg a mainál kevésbé hatékony malomköves őrlés melléktermékeként keletkezett daraszemeket víz és liszt hozzáadása mellett kézzel kb. 3 mm-es galacsinokká sodorták, majd leszitálták. Ezeket a nagyon apró daraszemeket vonják be durumbúzából készült liszttel."
9!
Nem, a kettes nem írta meg a tutit. A tört gabona és az abból víz hozza adásával készült tészta nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!