Mi a véleményetek a borneo/bolero italporról,tényleg nem hízlal?
Figyelt kérdés
Semmi cukor nincs benne,csak tartósítószer,ezáltal az íze se olyan,mint egy sima üdítőnek,de szerintem iható íze ven. Tényleg nem lesz tőle semmi bajom és nem is hízlal?2020. aug. 3. 07:24
1/6 anonim válasza:
Borzalmas íze van.
És nincs benne semmi olyan, amit a mikroorganizmusok kedvelnének. Tehát tartósítószer sem kell bele.
2/6 anonim válasza:
Attól hogy nem hizlal nem is egészséges. Annyi vegyi anyag meg aromák meg kitudja mik vannak benne ami nem tesznek jót a szervezetnek. Ha hébe hóba iszol ilyeneket az nem baj, de ha napi szinten az biztos nem egészséges. Hizlalni nem hiszem hogy hizlal de csak méreganyagok rakódnak le benned amik terhelik a májadat, vesédet stb... nyírok rendszer is ettől eltud telítődni. Persze ehhez napi szinten csak ezt kéne innod és évekig akkor lenne látszata.
3/6 anonim válasza:
Anno amikor fogyóztam, de inni nem bírtam se vizet, se teát, ezt ittam. Lefogytam mellette, de ma már nem innám ilyen mennyiségben. Annyira nem finom, és felesleges is. A tiszta víz jobb.
4/6 anonim válasza:
Azért tapasztald ki, elvileg az édesítőszerek kiválthatnak inzulinválaszt, így leesik a vércukrod és jó éhes leszel. Ha boleróivás után egy órával nagyon megéhezel, akkor esetleg ez a gond. Nem jelentkezik mindenkinél, szóval tapasztald ki, hogy nálad mi a helyzet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nem leszek éhes utánna szerintem,de le állok vele akkor tényleg,mert tuti sok káros anyag van benne.
2020. aug. 3. 14:08
6/6 anonim válasza:
Én szerettem amíg lehetett kapni a környékünkön, csak már 2-3 éve nem elérhető sehol.
Nem hinném hogy rosszabb mint bármelyik üdítőital.
Összetevők:
Étkezési savak: citromsav, almasav
Maltodextrin
Aromák
Természetes aromák
Édesítőszerek: aceszulfám K, szukraloz, szteviol glikozidok (stevia kivonatok)
Savanyúságot szabályozó anyag: trinatrium-citrat
Csomósodást és lesülést gátló anyag: trikalcium-foszfát
Sűrítőanyag: guargumi, gumiarábikum (akácmézga)
L-aszkorbinsav
Színezék: béta-karotin
Színezékkoncentrátum sárgarépából
Azért annyira nem horrorisztikus ez már a mai világban. Nyilván nem tiszta h2o, de azért nem is tömény méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!