Kinek mi a kedvenc reggelije?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 19:53
1/15 anonim válasza:
sosem reggelizem :) de tenyleg
ha reggel eszem, egesz nap ehes vagyok ... reggel csak leveket iszom
4/15 anonim válasza:
Tükörtojás, pirospaprikával megszórva, mellé 1 szelet kovászos kenyér és erős duplapresszó, pici tejszínnel.
5/15 anonim válasza:
Teljes angol reggeli, de mivel nem vagyok idő milliomos, és valódi milliomos sem, hogy más készítse el helyettem, mire felkelek, ezért csak nagyon ritkán eszek ilyet.
Ha sietek, akkor kávé plusz kifli csücsök, ha jobban ráérek, akkor meg, 2-3 tükörtojás is hozzá jön. A tükörtojás kb 4-5 perc aktív munkával megvan, szóval viszonylag gyorsan elkészíthető reggeli.(2 perc elővenni a serpenyőt és beleütni a tojásokat, másik 2 perc elmosogatni)
6/15 anonim válasza:
Tojás, bacon,friss kenyérke, zöldségek...
8/15 anonim válasza:
Télen a bundáskenyér, de hízékony vagyok, ritkán eszem. Az egészségesebbek közül a zabkását szeretem, mindig egy kis adag idénygyümölccsel.
9/15 anonim válasza:
Fahéjas granola teljes tejjel :)
10/15 Metionin válasza:
Sosem tudtam reggel enni, így a reggeli az nálam inkább reggebéd, 11 körül. Tonhalkrémes pirítós és tükörtojás a kedvenc, zöldségekkel, mentateával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!