Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az Aperol jó ital?

Az Aperol jó ital?

Figyelt kérdés

Sosem ittam még. 0,7 l kiszerelésben van, 11%-os. Egy ilyen üvegestől be lehet rúgni, ha egyszerre megissza valaki? Másnaposság, fejfájás stb. előfordul? Mármint furán hangozhat a kérdés, de úgy értem, hogy az ilyen cukros koktélok meg likörök sokszor kegyetlen másnaposságot okoznak sokaknál, pl. nálam is nagyobb mennyiségben. Én pl csak Vodkát meg Jagermeistert tudtam úgy meginni nagyobb mennyiségben (nem detox mértékben), hogy másnap ne érezzem magam nagyon sz.rul. Esetleg ezután sör még jöhet, vagy már nem érdemes mással keverni?

Annó mindent összeittunk mindennel még 18 évesen, de így 7-8 év elteltével már érzem néha buli után a másnaposságot, pedig sose vagyok matt részeg, és megfelelő hidratálás (víz) után szoktam buli végén ágyba kerülni, aztán másnap mégis néha előjön a másnaposság. Ezek szerint már nem vagyok fiatal ilyen téren.

2020. júl. 1. 20:58
 1/2 A kérdező kommentje:

-Jó italnak számít szerintetek? (Ez szubjektív tudom, de úgy mégis hogyan értékelitek)

Pont azért kérdem, hogy be lehet e b.szni egy üvegtől, mert nem akarok mattrészeg lenni, sose szoktam.

2020. júl. 1. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
63%
Egy üveg Aperolt egyedül meginni egyszerre? Te aztán tudsz élni! De akkor miért nem veszel inkább valami egyszerűbb, olcsóbb piát?
2020. júl. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!