Szoktatok olyan szendvicset csinálni, hogy a zsemlébe csak sonkát tesztek és azt megkenitek mustárral ?
Figyelt kérdés
Vagy akár kenyérrel tökmindegy .
Mostanában ezt nyomatom, szerintem nagyon finom .
2020. jún. 24. 19:44
11/17 anonim válasza:
Majonézes torma is van ám :-D Egyébként én is tormával, de azért megvajazom előtte. Sőt van a philadelphia sajtkrém, tormás, azzal együtt is nagyon finom. A natúr mustáros zsemlét én is szerettem gyerekkoromban :-D
13/17 anonim válasza:
Majonézzel is és mustárral is finom 🙂
14/17 anonim válasza:
Én mindig igy eszem a sonkás szendot 😁
15/17 anonim válasza:
Igen. Én dolgozni szoktam ilyet vinni, mert ugye a margarin romlandó. Beleteszek néhány sonkát a zsemlébe, meg viszek tubusban mustárt és kecsapot, amit a munkahelyen nyomok rá. Nagyon finom!
16/17 anonim válasza:
Nem szoktam.
Viszont majonézes tormával igen. (A Penny-s tubusos ízlik.)
10-ből 9-szer zöldséget is teszek bele, tehát ahogy te csinálod, én úgy nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!