Ha a boltban lejart parizsit adnak visszaviszitek?
Ha közel van a bolt, én is visszavinném
És tanulság: ilyen helyen még a pénztár előtt kicsit megbontod a csomagolást, és beleszagolsz. Ha nem OK, vagy visszaviszed a csemegepulthoz, vagy a pénztárosnak átadod, hogy ezt nem kéred...
Egyszer "fagyasztott" pizzát tett be a gyerek a kosárba a kassza előtt, jól van, legyen, estére kisütjük... Otthon vettem észre, hogy hót szottyos, ki volt olvadva.
5 km volt a bolt, visszavittem, leginkább, hogy más ne járjon így. Meg is köszönték, egy egész fagyasztóládányi volt kiolvadva, valamikor nap közben leállhatott.
A parizer meg menne a kutyának-macskának, ha megeszik, akkor ok, ha nem, akkor kuka.
Egyébként biztos hozzáállás kérdése, én inkább azt látom, hogy a húspultban az eladók inkább leveszik a felső két-három szeletet, és a közepéből adnak, nem abból, ami ott a pultban megszikkadt.
Attól függ, hogy előre csomagolt árúról van-e szó.
Ha igen, akkor a csomagoláson rajta van a lejárati dátum. Meg kell nézni vásárlás előtt. Visszaviheted, de ő meg mondhatja hogy ezt régebben vetted, és ma azért vettél egy ugyanilyet, hogy a régit visszahozhasd. Ezt esetleg úgy lehetne eldönteni, ha megnéznétek a többi kinnlevő árút, hogy azok között van-e még lejárt.
Ha pultból vetted, akkor meg csomagoláskor látod milyen minőség. De ránézésre szép árú, de mégis minőségi gond van vele, akkor visszavinném - de csak aznap.
Én ilyenért lusta vagyok visszamenni. Inkább magamat hibáztatom, hogy hülye voltam, hogy nem figyeltem és megfogadom, hogy legközelebb jobban figyelek. De nagyon ritkán van ilyen, úgyhogy annyira nem okoz ez gondot.
Általában ha valami gond van, azt rögtön észreveszem és szólok. Szóval nem gyakran kerülök ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!