Van valamilyen különleges BURGONYAPÜRÉ recepted?
rózsaszín v zöld krumplipüré
elsőhöz héjában sült céklát pürésítve a másodikhoz fokhagymás vízben főtt borsópürét és kis szerecsendiót kell adni
tejszín is mehet, márka tök mindegy
én mindig főzőtejszínnel csinálom, mert tejjel sz@r (abszolút nem krémes ugye), tejföllel meg savanyú.
a márka mindegy, arab országban lakom itt nincs választék 1 fajta tejszín van, helyi.
tehetsz bele zöldfűszert, petrezselmyet vagy snidlinget, almás sajtos csibéhez ne spilázd túl, nem kell zöldhagymás-céklás-káposztás-csokoládés vagy currys pürét készítened... egyszerű sült húsokhoz jó az extrémebb püré, de az almás-sajtos húshoz egy egyszerűbb változat is megfelel, de ez csak az én véleményem :)
mi megmarad püré azt kiszaggatva lisztben kisütheted vagy bepanírozhatod, az reggelire is finom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!