A kínai zacskós levest ki szereti?
Figyelt kérdés
én nagyon :D2010. júl. 30. 20:56
1/14 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt párszor!! De én még mindig szeretem :)
2/14 anonim válasza:
Én is szeretem, mert hamar el lehet készíteni és az íze is jó. (De azért egy igazi marhahúslevesre elcserélem...)
3/14 A kérdező kommentje:
oh bocsi ha volt,nem néztem meg :)
2010. júl. 30. 21:09
4/14 anonim válasza:
én is a rák izesitésűt,pár azt mondják h baromi egészségtelen,de amióta megtudtam h 500 kcal,azóta nem eszem.
5/14 anonim válasza:
hát annak a huslevesnek párja nincs amit én eszek,amúgy szeretem a krémleveseket is
7/14 anonim válasza:
kostoltam,de már régebben nem emlékszem már
8/14 anonim válasza:
én nagyon szeretem.mikor senki nincs itthon,egyedül vagyok és nincs kedvem valami normálisat össze dobni,vagy ha semmi kaja nincs itthon,akkor zacskós leves mindig lapul a konyhaszekrényben.olcsó,hamar kész van és finom is.
15/L
9/14 anonim válasza:
ha erre gondolsz, ezt nagyon:)
10/14 anonim válasza:
Megőrültetek? Azt a sós, transzzsíros, vegyszeres ócskaságot? Hát nagyon primitív fokon vannak a táplálkozási ismeretei annak, aki ezt a vackot szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!