Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy szűrt kávé készítő gépbe...

Egy szűrt kávé készítő gépbe milyen kávé való?

Figyelt kérdés
Rendes, klasszikus Tchibo, Dowegberts, stb őrölt kávé, vagy másmilyen?
2020. máj. 25. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
szuretlen :)
2020. máj. 25. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ milyen módszerrel és azon belül is milyen eszközökkel készíted. Ezekből a darált kávékból is lehet készíteni de inkább menj el egy kávézóba ahol van nem csak szénre pörkölt kávé. Ott segítenek majd és egy idő után rájössz, hogy jobb magadnak őrölni a jó minőségű szemes kávét frissen.
2020. máj. 25. 13:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert szeretnék venni egy szűrt kávét készítő gépet, és nem tudom milyen fajta kávé megy bele. Őrölt vagy instant, esetleg valami másféle. Nyilván nem instant de nem vagyok otthon a témában, ezért kérdezem.
2020. máj. 25. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Linkeld már el kérlek milyen gépekre gondolsz konkrétan.
2020. máj. 25. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Cold brew-ra vagy cafetterie-re gondolsz? Eszpresszónál picit durvább darálásút érdemes használni.
2020. máj. 25. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Pl ilyenre gondoltam.

[link]

2020. máj. 25. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Filteres kávéfőző a neve és őrölt kávé kell bele.
2020. máj. 25. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Ebbe darált kávé kell. A márka a saját ízlésesen és az anyagi lehetőségeiden múlik.

A legtöbb multiban darált kávét árulnak, meg szemeset, meg instantot. Na, neked a darált kell. A márka mellett lehet hogy úgynevezett pörkölési típusra is gondolsz (világos vagy sötét), arra szerintem (ha nem vagy nagy kávés) nem érdemes túl sok figyelmet fordítani, a multiban amit árulnak az mind egyforma.

Amit belinkeltél, az a kávéfőző tíz adagot főz le egyszerre. Tuti kell neked annyi?

Ehhez a fajtához ne felejts el szűrőpapírt (kávéfiltert) venni.

2020. máj. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!