Egy nagy üveg mogyoróvajból lehet valamit készíteni?
Figyelt kérdés
Kaptam sós mogyoróvajat. A klasszikus amerikai mogyivajas-lekváros és/vagy banános kenyér helyett milyen ételhez lehet felhasználni? Esetleg süteményekhez? Kenyérfélét nem nagyon szoktam enni, és elég nagy mennyiség ahhoz, hogy csak a fent leírt szendvicset készítsem el belőle.
Linkelhettek akár receptet is, vagy leírhatjátok ti mivel szeretitek, szoktátok enni illetve, mit készítetek belőle vagy hozzáadásával.
Vegetáriánus vagyok, de ha húsos receptet írtok, húspótlóval meg tudom oldani akár azt is.
Köszönöm előre is!
2020. máj. 20. 13:47
11/14 anonim válasza:
saté szószt pl
de mogyóróvajas kekszet is
12/14 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem a mogyoróvajas-lekváros palacsinta. Elég nagy adagot fel lehet használni hozzá.
13/14 anonim válasza:
Ez valami isteni finom. Sokat sütöttem már, mindenki imádja, a nagymamámtól a munkatársaimig.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen! közben felfedeztem egyet én is: ilyen extrudált kenyérfélére kentem macisajtot és mogyoróvajat :D elég jó lett, ajánlom mindenkinek.
2020. máj. 22. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!