A kisütött krupli mennyire hízlal?
Figyelt kérdés
Törött krumplit össze keverve liszel és gázon olajjal kisütni.
Nagyon vészes,ha ezt eszem?
Am ismeri ezt vki?
2020. máj. 20. 09:33
21/26 anonim válasza:
Anyádnak szólsz, hogy a listára írjon fel zöldségeket is.
22/26 anonim válasza:
Tedd félre a zsebpénzedet, és vegyél belőle magadnak azt, amit akarsz.
23/26 anonim válasza:
Én ismerem ezt nagyjából belülről... Annyit tehetsz, hogy valóban kevesebbet eszel. Mondjuk ha eszel reggelire, annak a felét edd csak meg. Ha teheted tedd el másnapra. Aztán tudom is én, 10óraira ha szoktál egyél pl. egy főtt tojást, ha van otthon 2 szelet felvágottal. Ebédkor is próbáld lecsökkenteni az adagokat, lefekvés előtt meg 3 órával legalább, próbálj meg nem kajálni. Nézhetsz kalóriatáblázatot, vagy kezdj el tornázni otthon, akár hullahoppozz, ugrókötelezz (azt bármiből csinálsz), ha van tesód, pl próbáljatok tollasozni ha benne vann, bármi... Mozogj mellette, ez a lényeg.
24/26 A kérdező kommentje:
A zsebpénzemet egyetemre gyűjtöm. A torna otthon, amikor egyedül tudok lenni, akkor felülésezek, guggolok, fekvözők . De figyelnem kell nem e jön vki😅 egyszer nyáron az udvaron csináltam hátul, mamám kihajolt az ablakon és csak nevetett, hogy az öcsém igy nem fog lefogyni. Őt csak hogy ne legyen annyira ciki. Azonkívül amikor van időm az öcsémmel játszom, futkározunk és labdázunk.
2020. máj. 20. 17:11
25/26 anonim válasza:
Hát ez nem sok....
És nem pótolja az egészséges étkezést.
26/26 A kérdező kommentje:
Tudom...
2020. máj. 20. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!