Más is jobban kedveli a nem EU-ból származó gyülömcsöket, zöldségeket?
Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom, hogy bár az Európai Unióból származó gyümöcsök szebbek, nagyobbak, de rettenet ízetlenek, ennek elenére a marokkói málna, sokkal málnaízűbb, mint a spanyol, vagy a csilei szőlő édesebb, mint az osztrák, stb. Más is van ezzel így?2020. máj. 19. 11:49
1/3 anonim válasza:
Európai cuccok közül ide az alja kerül. Ez lehet az oka.
2/3 anonim válasza:
Nem. Én a közelit szeretem.
Pl. ha nincs magyar málna, akkor lengyel málnát veszek, nem spanyolt. Ugyanolyan finom, mint a magyar.
Ha nincs magyar szőlő, akkor olaszt.
Trópusi gyümölcsöknél ez nyilván nem lehetséges. De mást tök felesleges annyira messziről venni.
Spanyol zöldség, gyümölcs egyébként finom. Ott is sok a napsütés. Persze ez nem igaz EU minden részére.
3/3 anonim válasza:
Én meg magyart nem szoktam venni ha csak lehetőségem van rá, mert ők is csak a hulladékot adják el itthon meg belpiacos terményekre nincs vegyszer ellenőrzés, és sokan betiltott mérgeket használnak a mai napig mert hatékonyabb. Az EU-ból érkezőket meg folyamatosan tesztelik így biztonságosabb azt enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!