Szerintem minimum blansírozni kellene a kelkáposzta leveleket előtte, de igazából még sosem próbáltam.
Mi értesz "ecetes" saláta alatt? a hagyományos ecet-só-cukor-víz levet?
Itt egy tejfölös verzió, ha jól értem, előtte lesózza...
A "hagyományos ecet-só-cukor-víz"-ben ázó "saláták" semmilyen zöldségféléböl nem finomak.
Káposztasalátát lehet kelkáposztából is készíteni, de vagy csak a belsö, világos és zsenge leveleket jó felhasználni hozzá, vagy elöször le kellene forrázni, különben túl kemény és nehezen emészthetö lesz.
De semmi esetre se öntsd le ecetes-sós-cukros-vízzel, hanem rendes dresszinteg tegyél rá.
5: de nem levest akar csinálni, hanem salátát... :)))
Nyersen.
15:42-es;
"Frankfurti salata pl. kelkaposztabol van, tehat nem ordogtol valo a kelkaposzta gondolata, de ecetesen inkabb a zsengebb levelesek a jok."
HOL olvastál itt LEVESRÖL????
Frankfurti SALÀTÀT emleget a válaszoló, és zsengébb LEVELEKET említ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!