Honnan tudnék rendelni sushit?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, kisvárosban élek, senki az égvilágon nem szállít ide, csak pizzát. Nagyon ennék már sushit, sparban szoktam venni ha van, de most ezen a héten minden nap bementem, és nem volt egyszer se :( arra gondoltam hogy rendelnék webshopból, gyorsfagyasztottan, de nem tudom lehet-e ilyet egyáltalán. Ha lehet, akkor tudnátok mondani oldalt ahonnan tudok rendelni? Nagy segítség lenne:)
Köszi előre is!
2020. máj. 8. 13:31
1/3 anonim válasza:
Csinálj otthon!
A sushi amúgy is csak frissen jó
Ázsia btből lehet rendelni a tartós cuccokat ill a kellékeket, frissárut (hal, avokadó, uborka stb )meg kb bármelYik boltban van
2/3 anonim válasza:
Lidl sincs nálatok? Ott is szokott lenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs Lidl sem :(
Köszönöm a tippet! c:
2020. máj. 8. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!