Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy reklámozhatnék egy...

Hogy reklámozhatnék egy ételérzékenyeknek szóló fb oldalt?

Figyelt kérdés

Van egy oldalam, ahová felrakom az általam készített ételekt, amik kb. minden mentesek, mert mindenre érézkeny vagyok. Szép képeket csinálok, mellé receptet is szoktam írni. Úgy döntöttem, hogy csinálok belőle egy online receptkönyvet, amibe tanácsokat is írnék 2-3 forintba kerülne.

De hogy lehetne több emberhez eljuttatni? Facebookon szoktam hirdetésként kiemelni, de azért annyi embert ez nem vonz oda.

Esetleg tudtok vmi tippet, ötletet?

2020. ápr. 28. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ott vannak a Facebook hirdetési opciók
2020. ápr. 28. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondom, azokat kipróbáltam, nem sokat ér
2020. ápr. 28. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Hisztamin, fruktóz érzékeny nem divatból lesz az ember, rengeteg ember van, akinek ezzel kell élnie. A hisztamin érzékenység pedig azzal jár, hogy minden ételt frissen kell készíteni, mivel minél többet áll a kaja, annál több termelődik benne. Aztán nézhetsz, mikor bedagad z egész fejed s alog kapsz levegőt.

Kevertek a shober norbi felé diétát azzal, aki ételérzékeny, és kénytelen így főzni. Mennyiből tartana utána olvasnotok, mielőtt idebüfögtők ilyen semmirevaló hozzászólást?

2020. ápr. 28. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Mondom, azokat kipróbáltam, nem sokat ér" - akkor rossz paramétereket állítasz be
2020. ápr. 28. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak ezekkel az ételérzékenységekkel kapcsolatos facebook csoportok, ott nézd meg hogy engedik-e posztolni.
2020. ápr. 28. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy marketingkampányt meg kéne tervezni

mi a célod?

ki lenne a célközönséged?

mi a kampányod üzenete?

milyen csatornákon szeretnéd megjeleníteni?

tartalom

erőforrások

eszközök

hogyan méred, hogy sikeres-e?

Előbb ezeket kéne tisztázni, ha ezek megvannak, akkor a facebook kiemelést is be lehet ezek szerint állítani, megfelelő célközönségre és kulcsszavakkal

2020. ápr. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!