Csak szerintem veszít a csoki sok ízt ha hidegen, a hűtőből kivéve esszük?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy úgy szeretik. De olyankor kemény állagú és megvan az a hideg íze. Szoba hőmérsékleten pedig tökéletes íze van.
Miért jobb hűtős csokit enni?
2020. ápr. 21. 17:23
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, a csoki nálunk egyből a gyomorba kerül,és be se jut a hűtőbe.
3/6 anonim válasza:
Normális ember nem tart a hűtőben csokit. Nem is hallottam ilyenről, max. 40 fokban.
5/6 anonim válasza:
Én sem szeretem hűtve. Nem az íze miatt hanem az állaga. Az a jó ha egy picit pont olvad az ember szájában.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az 5-ös válaszolóval, ugyanígy vagyok :)
Meg nekem volt, hogy átvette a többi hűtős kaja ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!