Van olyan ételetek ami nem ízlik, de megehető?
Mármint nekem a gyros nem izlik,ha belegondolok mit tesznek bele undor kerülget,de azért megeszem.
Nektek van ilyen? Vagy ha nem izlik nem eszitek meg?
Van olyan étel, amit kevésbé szeretek, de megeszem, ha éhes vagyok. (Pl. tojásleves)
Viszont veled ellentétben olyat amitől az "undor kerülget" kizárt, hogy megegyek.
Ilyen nekem is az utcai gyros, amit még soha meg sem próbáltam, ellenben az otthon készített gyros az egyik családi kedvencünk.
Épp gyrost eszek (házit). 😂
Van sok olyan étel, amit nem szeretek, de ha nagyon muszáj, megeszem. Például tök(főzelék), zöldbabos dolgok.
Van, amit egyszerűen nem eszek meg, ilyen minden befőtt és savanyúság, torma, meg még néhány.
Undorodni nem undorodok semmitől.
Főzelék,krémleves, salátás ételek.
Ha a tányéron van saláta akkor szépen kikerülöm és ami érintkezett vele (átvéte az ízét) nem eszem meg
csupa zöldsaláta (se hagyma, se ubi, se semmi)
húst évek óta nem eszem, mert a szagától is hánynom kell.
Tejbegriz, rizskok, lazac, sültkuprli, rántott hús.
Ezek azok az ételek amit otthon soha nem készítek. Ha nincsen más lehetőség akkor eszek ilyet. De ez tenyleg évente egyszer kétszer fordul elő. Mondjuk lazaccat 3 éve nem ettem😊
Ezeket az ételeket nem utálom meg az sem hogy nem szeretem csak mást sokkal jobban ezért inkább azokat eszem.
Amit kóstoltam és látványra is borzasztó és ízre is meg alagra is és soha megném az a kocsonya. Na ez a számba kerül és öklendezek. Bár már a szagatol is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!