Miket vasaroljak be hogy tuleljem a koronavirust?
# 21
"Sajnos észre sem veszitek, hogy az igazi konteós agymosás áldozatai saják magatok vagytok."
Kérlek alássan, te meg miről beszélsz? 🙂
Mi ez a többes szám jelző, meg a "konteós agymosás"?
Én csakis a saját magam nevében beszéltem, a saját gondolataimat közölve. Én csupán a saját véleményemnek adtam hangot.
Én amúgy nem akarok ellened beszélni. Én teljes mértékben neked adok igazat és mindazoknak, akik utánad mennek.
Ja, oltásellenesség... Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mint minden mást, az orvostudományt, gyógyszeripart, összességében az egészségügyet is a pénz hajtja. Ezek alapján mérlegeljétek, hogy ki mennyire is bízik az iparban.
(Azt azért remélem, hogy nem kell senkinek bemutatni a mai pénz-alapú világot.)
Hogy én bízok-e az egészségügyben? Nos, nem vagyok paranoid, de naiv sem. Pénz van mögötte, valami machinálás tuti mindig van. Nem tudok teljes mértékben megbízni benne, de nem is kezelem teljes bizalmatlansággal a dolgot (azért szorul az emberekbe valami jóság-szerű néha). Épp ezért én könnyedén el tudom képzelni azt is, hogy mesterségesen generált vírusról beszélünk, de az is megeshet, hogy nem. 50-50. Mindkét esetet meg lehetne indokolni. Szépen rá lehetne építeni egy pénzbánya-üzletet a gyógymód "feltalálására" és értékesítésére, vagy csak mivel túl sokan vagyunk a Földön, ezért random felütötte a fejét a vírus ki tudja miféle mutáció eredményeképp. Mint mondtam, 50-50.
Erről lehetne órákat vitatkozni, ahogy a tudomány rovatban ezt részletesen kiveséztük.
50-50% meg olyan, hogy mindenre rá lehet fogni. Minden egyedi esemény valószínűsége 50-50%.
A statisztika nem ezt mutatja meg... hanem pl hogy egy adott halamzból hány %-nál következett be az a kimenetel.
Pl 100 koronavírusosból 3 meghal. Ezért ha te koronavírusos leszel, akkor ez egy jó predikció, hogy mekkora eséllyel dobod be a kulcsot. (Persze az továbbra is 50-50% hogy meghalsz e vagy sem ha így vesszük, nincs értelme egyedi esetekre ezt megmondani)
Ahogy arra se tudunk válaszolni, léteznek-e UFOk, mivel semmilyen mintát nem ismerünk amire lehet %-ot számolni. Így vagy léteznek, vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!