Kinek illik először adni?
Szeretném, ha leírnátok, hogy kinek illik előbb adni az ételt egy vacsoránál? Több szituációban is pl otthon, étterem, társaságban...
Tegnap este voltunk étteremben 4esben; barátom, az ő barátja és az új barátnője, a pincér hozta ki a kaját és először a tányért nekünk lányoknak tette le, erre az új barátnő áttette a tányért a barátjának, és elkezdte kioktatni a pincért, hogy a férfiaknak szokás előbb, baromi kellemetlen volt mi csak csöndben ültünk és néztünk egymásra. Az oké, hogy otthon barátomnak adok előbb, de egy étteremben a pincért leteremteni ezért...szerintem tanult erről eleget, hogy mit hogyan kell. (az új barátnő ezek után már exbarátnő:D)
hogy hogy illik azt nem tudom
de étteremben ahogy a pincér hozza,ő csak tudja,kötözködni nem illik...
otthon először a "családfő" szed elvileg,gyakorltilag meg a hisztis kisöcsém kap először:D
ha pároméknál vacsi,akkor én még mindig vendégnek számitok,én kapok először,anyukája szed mindenkinek,magát hagyja utoljára
ha barátokkal vagyok,akkor meg mi lányok szedünk először,mert mi válogatunk pl levesből is (ne menjen bele répa,meg tetejéről zsir:D),fiuk szednek utána
ha ketten vagyunk,akkor meg aki épp kevésbé lusta az szed a másiknak is
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!