Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik bonbon csomagolásában...

Melyik bonbon csomagolásában van legalább 50db?

Figyelt kérdés
50.szülinapi ajándék mellé szeretnék valamilyen bonbont ajandékozni,50db-ot.Jó lenne,ha egyesével lenne csomagolva.Pl. a Celebrations válogatás jó lehet? Ha igen,mekkora kiszerelés lenne jó?
2020. jan. 15. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ne okvetlenül gondolkodj gyári 50 db-os kiszerelésben.

Én egy ballagási ajándékot egy sima buborékos postai tasakban adtam át, amire mindenféle amerikai meg nemzetközi postai pecsétet gyártottam. Úgy adtam át, mintha most jött volna a futárral.

Nagy sikert aratott a csomagolás.

1 -Szóval fogsz 50 db bonbont és varrónőhöz viszel egy régi vászon zsákot, csináljon belőle egy kis zsákot. Megfelelő masnival bekötöd a száját és kész az ajándék.

2- Vagy vesszökosarassal csináltatsz egy doboz félét, sokkalta emlékezetesebb lesz az ajándék.

3- Esetleg egy nagy befőttes üvegre lézerrel rágravíroztatsz valamit.

Egy zárjegyet a fedőjére valami jópofa szöveggel és kész az ajándék.

4- Fa díszdobozba teszel papír tojástartót és abba teszed a bonbonokat.

Én az egyik barátnak az 50-edik szülinapjára csináltam egy amolyan nyakba akasztható alkalmatosságot, mint ami a biztonsági őrök nyakában lóg. Vonalkóddal, fényképpel, egy 50-es sebességkorlátozó táblával.

A szöveg szerint ez egy igazolvány volt a járdán történő közlekedésre, jelezvén, hogy ha már elérte az 50-et, akkor hogyan is kell használni gyalogosan a járdát. Mindig kocsival megy mindenhová. Kapott hozzá egy lakkozott girbe gurba hagyományos járóbotot.

2020. jan. 15. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kiírás szerint van 50 db-os

[link]

2020. jan. 15. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jan. 15. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha jól ismered az ünnepelt életét, akkor csinálhatsz egy római vagy egyiptomi papírtekercshez hasonló dolgot, amire 1-50-ig ráírsz dolgokat, minden évre egy-két sort.

Ha van humorérzéked, akkor nagyon jó ajándék lehet, például "Az első 50 év történelme" címmel.

A tekercs két vége lehet akár két konyhai sodrófa.

2020. jan. 15. 22:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem ajándékötleteket várok. A fő ajándék megvan,50db bonbonhoz kértem ötleteket.
2020. jan. 15. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Merci csokikban legnagyobbak talán van 50 db egyenként csomagolt és különböző ízű csokik.vagy egy nagyon nagy ferraro csokiban.
2020. jan. 16. 05:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg vegyél többféle (vagy több csomag) édességet, és 50 db-ot gyüjts össze. (Szerintem igen jól mutat, ha legalább 3-4-5 féle, nem mindegyik ugyanolyan).

Ezeket beteheted készen vett ajándékzacskóba vagy saját készítésübe, esetleg felfüzheted gyöngysorként egy fonalra, az érdekesebb lesz, mint egy bolti zacskós édesség.

2020. jan. 16. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!