Melyik bonbon csomagolásában van legalább 50db?
Ne okvetlenül gondolkodj gyári 50 db-os kiszerelésben.
Én egy ballagási ajándékot egy sima buborékos postai tasakban adtam át, amire mindenféle amerikai meg nemzetközi postai pecsétet gyártottam. Úgy adtam át, mintha most jött volna a futárral.
Nagy sikert aratott a csomagolás.
1 -Szóval fogsz 50 db bonbont és varrónőhöz viszel egy régi vászon zsákot, csináljon belőle egy kis zsákot. Megfelelő masnival bekötöd a száját és kész az ajándék.
2- Vagy vesszökosarassal csináltatsz egy doboz félét, sokkalta emlékezetesebb lesz az ajándék.
3- Esetleg egy nagy befőttes üvegre lézerrel rágravíroztatsz valamit.
Egy zárjegyet a fedőjére valami jópofa szöveggel és kész az ajándék.
4- Fa díszdobozba teszel papír tojástartót és abba teszed a bonbonokat.
Én az egyik barátnak az 50-edik szülinapjára csináltam egy amolyan nyakba akasztható alkalmatosságot, mint ami a biztonsági őrök nyakában lóg. Vonalkóddal, fényképpel, egy 50-es sebességkorlátozó táblával.
A szöveg szerint ez egy igazolvány volt a járdán történő közlekedésre, jelezvén, hogy ha már elérte az 50-et, akkor hogyan is kell használni gyalogosan a járdát. Mindig kocsival megy mindenhová. Kapott hozzá egy lakkozott girbe gurba hagyományos járóbotot.
Itt a kiírás szerint van 50 db-os
Ha jól ismered az ünnepelt életét, akkor csinálhatsz egy római vagy egyiptomi papírtekercshez hasonló dolgot, amire 1-50-ig ráírsz dolgokat, minden évre egy-két sort.
Ha van humorérzéked, akkor nagyon jó ajándék lehet, például "Az első 50 év történelme" címmel.
A tekercs két vége lehet akár két konyhai sodrófa.
Esetleg vegyél többféle (vagy több csomag) édességet, és 50 db-ot gyüjts össze. (Szerintem igen jól mutat, ha legalább 3-4-5 féle, nem mindegyik ugyanolyan).
Ezeket beteheted készen vett ajándékzacskóba vagy saját készítésübe, esetleg felfüzheted gyöngysorként egy fonalra, az érdekesebb lesz, mint egy bolti zacskós édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!