Vettem hekk halat holnap ebédre kisütném. Lenne pár kérdésem. Többi lent. (? )
szia!nehogy fele arányban tegyél paprikát!annyi lisztet vegyél ki amnnyit gondolsz, hogy kényelmesen meg tudod forgatni a halszeleteket.ahhoz annyi pirospaprikát tegyél, hogy jó erősrózsaszín legyen a liszt.
ha többet tennél vele, agyonégne a halad.
de szerintem a hekk panírban sokkal finomabb. a paprikásliszt a keszegfélékhez való.
üdv.
Mi soha nem áztatjuk tejbe. A halnak normális, ha halszaga van.
Ha tettél bele fokhagymát (a tejbe), ne keverd a fűszereket.
A paprikás liszt ettől függetlenül illik a hekkhez, a strandon is így árulják.
Ha fagyasztottan vetted, ki kell nyomkodni belőle a fölösleges vizet (tejet), különben szétesik sütés közben.
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt!:)
Nagyon finom lett. Hagytam egy órát ázni a fokhagymás tejben, aztán besóztam majd a paprikás lisztbe forgatva kisütöttem:) Ja egyébként a paprika mellett egy kis borsot is tettem a liszthez:) Rizzsel és majonézes kukoricával tálaltam:) sikert aratott:)
17/L
szia! gratulálok, nagyon ügyes vagy. még egy tanácsot adok Neked, ha legközelebb halat szeretnél csinálni. a Pangasius halfilé sokkal finomabb, mint a heck és gyakran van akcióban . péntektől pl 1500 ft. fásfél kiló a tescóban.
azt nem kell tejben áztatni, mert nem intezív halízű,viszont rendkívül finom.
ki kell olvasztani, mikor már kézzel levehető a jégpáncél
róla, lehet panírozni.
ezt szeletenként vízben fagyasztják, azért van rajta a vastag jég.
további sok sikert a konyhában.
üdv-nagyi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!