Panelban hol lehet tárolni nagyobb mennyiségű krumplit meg vöröshagymát?
Figyelt kérdés
A szekrényben mindig megrohad, boltba meg nem akarok menni minden nap ilyenekèrt...2019. dec. 15. 12:54
11/14 anonim válasza:
Szemétledobóba? Egyrészt a szomszédok elkezdhetik megdézsmálni, másrészt lehet, hogy odavonzaná a bogarakat, rágcsálókat... meg nem túl higiénikus szerintem.
12/14 anonim válasza:
Én is panelban lakom, nálunk is sokszor megrohadt, most van egy kisebb zsák krumplink, mi kiraktuk a mi emeletünkön levő ilyen beépített szekrénybe, ahol a villanyóra van. Állítólag oda nem szabadna elvileg, de nem sokáig van ott, meg nem igazán tudjuk máshova.
13/14 anonim válasza:
Meg nem takarja el a villanyórát vagy valamit, nem ér hozzá semmihez, úgyhogy nem zavar senkit. Bár nemtom nálatok van e ilyen beépített szekrény.
Vöröshagymánk nincs olyan sok egyszerre, azt a hűtőben.
Előző voltam
14/14 anonim válasza:
Most ha lepontoztok ha nem, akkor is oda fogjuk rakni 😁
Majd biztos most hogy lepontoztatok majd kiveszem onnan, nem? 😁
Jááj emberek...🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!