Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok inni egy nap?

Ti mit szoktatok inni egy nap?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem ez a kérdés, mivel sokan azt mondják, hogy ásványvizet nem isznak, mert az csak palackokat gyárt, üdítőket nem isznak, mert az egészségtelen, stb.... ti mit isztok a nap folyamán?

Mert pl. én eddig vettem palackos vizeket, mert itt a koliban mosószer ízű a csapvíz, de most már nem tudom mitévő legyek :D

2019. nov. 19. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 liter szénsavmentes ásványvíz ha megyek egyetemre, otthon meg meg 2 liter gyenge tea. Ha otthon vagyok egész nap akkor csak tea, ha elmegyek valahová akkor valami ice-tea. a csapvíz magában nem ízletes, legalábbis nálunk, vendégékben nem zavar.
2019. nov. 19. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Napi 3 liter ásványvíz 4 csésze kávé egy üveg ice tea
2019. nov. 19. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csapvizet. Ha fázom, akkor néha iszok egy bögre teát. Van otthon szörp is, de azt talán egyszer-kétszer kívánom meg egy hónapban. Meg kb ugyanilyen sűrűn iszok gyümölcslevet.
2019. nov. 19. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Csapvíz, ásványvíz, tea, néha narancslé.
2019. nov. 19. 16:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Víz, ásványvíz, tea, cukros üdítő, gyümölcslé, szörp.
2019. nov. 19. 16:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Csapvíz, nagyjából 70%ban. Időnként 2-3 deci gyümölcslé vagy ice tea(mondjuk heti egyszer). De van, hogy hetekig nem iszom csak vizet. Nálunk szerencsére jó a csapvíz. Imádom a kólát, sajnos egyre kevésbé bírja a gyomrom a szénsavat, de azért havonta 2-3szor meg szoktam inni egy pohárral, főleg akkor ha beülünk valahova.
2019. nov. 19. 16:42
 17/23 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk borzalmas a csapvíz. Vettünk olyan szűrős kancsót is, hát úgy sem igazi. Így mindig ásványvizet iszunk. Reggel kávét, esténként ha olyan a vacsi, akkor egy teát vagy egy ízesített vizet is elfogyasztunk. Szénsavas üdítők közül csak kinley gyömbért szoktunk venni, ha valamilyen ünnep, alkalom van és olyant eszünk, hogy jól esik hozzá egy pohár szénsavas üdítő.
2019. nov. 19. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Javarészt csapvizet, de jobban szeretem a kristályvizet(szénsavmentes) és ezen kívül is bármit amit el lehet képzelni, kivéve mérgező anyagokat, tejet. :p
2019. nov. 19. 17:09
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
95%-ban otthon főzött teát ill. a munkahelyen is van lehetőség,teát készíteni,van hozzá minden.Néha,ízesített vizet,colát(cukormenteset).Csapvizet is szoktam inni,csak abból nem tudok sokat inni egy nap azért iszom teát.
2019. nov. 19. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:
74%

Meloban 3 liter ilyen gépbe kötött zsapvizet amiben van szénsavasító funkció

Imádom a csapvizet de h még megy bele szénsav hát imádom

2019. nov. 19. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!