Ma ebédnél nagyon bezabáltam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még sosem volt ilyen, úgy érzem, hogy kidurranok, meg sem bírok mozdulni. Fizikailag fáj a gyomrom, feszíti a sok kaja. Rágózom ezerrel, azt hallottam, az segít, de van még valami módszer, hogy hamarabb elmúljon?2010. júl. 18. 17:28
1/7 anonim válasza:
feküdj le és pihenj.. semmiképp se mászkálj, mert akkor a vér az izmaidba megy az emésztőrendszered helyett és tovább fog tartani ez az állapot :S
2/7 anonim válasza:
igyál sokat, vizet főleg, vagy teát és tanulj az esetből ;) + egy kis séta sem ártana
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ittam egy teát, lefeküdtem olvasni. Már kezd jobb lenni. Azt hiszem, most egy hétig nem fogok tudni kajára nézni:)
2010. júl. 18. 18:41
5/7 anonim válasza:
Egy séta nagyon jót tesz, nem kell futni, vagy más megterhelő mozgást ne végezz, mert abban az esetben valóban az lesz, amit az első megválaszoló írt. Nekem még az is beválik, ha iszom pár korty vörösbort, mert az segít az emésztésben és természetesebb, mint a bilagit!!!
7/7 anonim válasza:
Pihenj és közbe tv-z ! én is ezt tesztem és fél óra mulva elmulik :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!