Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik könyvet ajánlanátok?

Melyik könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

1.) Yannick Masson - Jean-Luc Danjou: A ​főzés tudománya

2.) Paul Bocuse Intézet – A főzés magasiskolája

3.) Larousse gasztronómiai lexikon

4.) Esetleg más?



#könyv #főzés #Konyhatechnológia
2019. okt. 30. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mire?
2019. okt. 30. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Egy rendes magyar receptkönyvet ajánlanék.
2019. okt. 30. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Horváth Ilona szakácskönyve. Az alapoktól kezdve minden benne van.
2019. okt. 30. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

De tényleg, mire? Mert amúgy +1 Horváth Ilona, generációk nőttek fel rajta és nem véletlenül.

Ha a francia konyha érdekel az passz. Klasszikus konyhák közül talán az olasz áll hozzánk közelebb.

2019. okt. 30. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha megmondod mire kell, milyen szinten állsz..stb szívesen ajánlok én is könyvet.
2019. okt. 30. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de ezek a könyvek nem receptes könyvek. Inkább konyhatechnológiákat mutatja be. Arra volnék kíváncsi melyik "jobb".
2019. okt. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!