Melyik könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
1.) Yannick Masson - Jean-Luc Danjou: A főzés tudománya
2.) Paul Bocuse Intézet – A főzés magasiskolája
3.) Larousse gasztronómiai lexikon
4.) Esetleg más?
2019. okt. 30. 06:33
2/6 anonim válasza:
Egy rendes magyar receptkönyvet ajánlanék.
3/6 anonim válasza:
Horváth Ilona szakácskönyve. Az alapoktól kezdve minden benne van.
4/6 anonim válasza:
De tényleg, mire? Mert amúgy +1 Horváth Ilona, generációk nőttek fel rajta és nem véletlenül.
Ha a francia konyha érdekel az passz. Klasszikus konyhák közül talán az olasz áll hozzánk közelebb.
5/6 anonim válasza:
Szia! Ha megmondod mire kell, milyen szinten állsz..stb szívesen ajánlok én is könyvet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de ezek a könyvek nem receptes könyvek. Inkább konyhatechnológiákat mutatja be. Arra volnék kíváncsi melyik "jobb".
2019. okt. 30. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!