Melyik jeges tea a legjobb?
Figyelt kérdés
Én személy szerint imádom a teát, ilyenkor nyáron a jeges változatot. Nektek melyik jön be a legjobban? Van ugyebár 3 fajta (amiről tudok):
-Lipton Ice Tea ( [link]
-Rauch Ice Tea ( [link]
-Nestea ( [link]
Szerintetek melyik a legjobb? Továbbá milyen ízűt részesítetek előnyben? (citrom, barack, vagy más?)
2010. júl. 16. 19:20
1/10 anonim válasza:
1. Nestea-green -epres
2. Lipton greentea
3. Nestea-green - sima (citromos)
A rauchot annyira nem szeretem.
3/10 anonim válasza:
Én a Nestea-t és a Liptont szeretem legjobban. Nekem a Rauch csípi a torkom. :DDD Nesteaből a zöld teás epreset meg a feketeribizliset szeretem legjobban, Liptonból a Green és a Red a kedvencem. De amúgy megiszom a többit is (citrom, barack).
5/10 anonim válasza:
Én nem ezeket szeretem,mert tartósítószert meg valami furcsa ízt érzek benne,lehet hogy csak beképzelem=) Én azt a teát szeretem a legjobban amit én itthon megcsinálok.Valamikor csipkebogyó,zöld tealevél, bodza, citromfű ...de mikro mit lefőzök rakok hozzá cukrot meg citromlevet,télen melegen,nyáron hidegen iszom jégkockával=D Ez a legjobb az tutui!
6/10 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a barackos Lipton! Különbözik az összestől. Persze megiszom mindet,de ez van az első helyen (Mekibe is ezt árulják és azért ők tudnak valamit a csábító ízekről ha nem elég az én szavam;)).
7/10 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy egészségtelen meg stb...de a Nestea a kedvencem! :) Imádom, ha van lehetőségem, veszek.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a Lipton a kedvencem, barackosban :) A Mekis válaszoló telitalált..:D Én is ezt iszom ha adódik rá alkalmam, és a Mekiben pedig mindig.
2010. júl. 17. 23:48
10/10 anonim válasza:
Én ajánlanám a friss mentával ,amit én a kertben szedek le és elkészítem berakom a hűtőbe és mentalevéllel jéjkockával esetleg citrom karikával ki ,hogy szereti a pohár tetején ,finom hűsít ,és egészséges,üdv Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!