Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lehet a hűtőm belsejében,...

Mi lehet a hűtőm belsejében, ha 3 hónapig nem nyitottam ki?

Figyelt kérdés

Elutaztam, és most jut eszembe, hogy nem húztam ki, nem kapcsoltam le, csak decemberben megyek haza legkorábban. Nemvolt benne olyan sok kaja...

most konkrétan félek, hogy miután kinyitom extrém büdös lesz, vagy elromlik a hűtő. Gondolom szellőznie kell úgyis, hogy kinyitják

2019. okt. 11. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különösebb, egy csomó dolog biztos eláll, mustár, ilyesmi. Tojást érdemes kidobni, felvágottat stb. Lesz néhány dolog, ami megrohad, penészedik, főleg zöldségek, gyümölcsök.

Nem valószínű, hogy elromlik a hűtő, de egy jó fertőtlenítős pucolás fog kelleni.

2019. okt. 11. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Hideg.
2019. okt. 11. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elromlani biztos nem fog, folyamatos üzemre van tervezve, köszöni szépen, hogy nincs állandóan nyitogatva az ajtaja, ez csak jó neki.

Hogy mennyire lesz büdös, hát az több dologtól függ, mi van benne, vagy le van e takarva, dobozban van e, vagy csak úgy szabadon...

De ha büdös lesz, egy kis mosogatószeres domestosos víz megoldja.

2019. okt. 11. 15:14
 4/4 anonim válasza:
100%
Hát ez erősen függ attól is, hogy mi volt benne amikor utoljára becsuktad ;) De különösebben aggódnod nem kell szerintem. Elromlani nem fog, legalább is nem emiatt.
2019. okt. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!