Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A sajtos pogácsát hogy kell...

A sajtos pogácsát hogy kell elfezni?

Figyelt kérdés
A párom megkért, hogy felezzem el neki, el is törtem kettőbe. Erre teljesen hülyének nézett, hogy nem úgy feleztem el, hogy vízszintesen szétszedtem és külön lett a teteje meg az alja, hanem hogy függőlegesen, így mindkét részben maradt teteje meg alja is. Melyik a helyes?

2019. okt. 7. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Lényegtelen. A fontos, hogy legközelebb amikor szívességet kér Ő Királyi Felsége, aztán leszól amiatt, ahogyan te azt végrehajtod, akkor higgadtan csak annyit válaszolj: -Jó, akkor legközelebb csináld meg magadnak. Felesleges hülye vitákba belemenni.
2019. okt. 7. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Mindkét megoldás helyes, ez ízlés dolga, de a leveles pogácsát én is úgy szedem szét, ahogy a párod, vízszintesen és ha lehet, minden rétegét külön eszem meg.

Egy viszont biztos, ízlésről vitatkozni teljesen fölösleges.

2019. okt. 7. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Én is úgy feleztem volna el mint a Kérdező, mert a teteje a sült sajttal finomabb mint az alja.

Így mindkét darabra jut teteje és alja is.

2019. okt. 7. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha meg akarom felezni a párommal, akkor úgy felezem el, ahogy te, kérdező, hogy mindkettőnknek jusson alja is meg teteje is. A kakaóscsigából sem komilfó kienni a közepét ugyanis. ;)

Ha meg akarom vajazni magamnak az egészet, akkor meg úgy, ahogy a párod gondolta.

2019. okt. 7. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha párod azért feleztette el a pogácsát, hogy felét te ehesd meg, lehet, igaza van.

Lehet, annyira szeret, hogy azt akarta, te egyed a vízszintesen felezettnek finomabb, sajtos tetejét.

2019. okt. 7. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

az elfelezés, amit te csináltál.

ez szétszedés

2019. okt. 7. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
én durcás lennék, ha csak az alját kapnám.
2019. okt. 7. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem annyira a sajtos részét, úgyhogy szívesen megenném az alját :D
2019. okt. 9. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8 én is

Kakaós csigának is a szélét szeretem jobban

Amúgy te felezted el igazságosan

2019. okt. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!