Milyen uborkát vettem?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy uborkát, nagyon finom volt.
Mi lehet a neve?
Nem kígyóuborka, de ugyanakkora, talán húsosabb.
Nyersen meg lehet enni, szóval nemhiszem, hogy a kovászolnivaló fajta. Vagy mégis.
Segítetek? Esetleg képet linkelnétek?
Köszi
2010. júl. 15. 11:47
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszi. Az az. Megnéztem a képet.
2010. júl. 15. 11:57
3/8 anonim válasza:
Ez ugyan az az uborka, mint amiből a csemege uborka, vagy a kovászos ubi vagy az ecetes is készül. Csak annyi változik, hogy mennyire engedjük megnőni. Leszedjük 3 cm-esen, vagy csak 35 cm-esen? A neve fürtös uborka.
4/8 anonim válasza:
nem feltétlen ugyanaz, kb. 700-800 fajta termesztett uborka van, mindegyik másra alkalmas ill más az érési üteme, más termesztési körülményeket visel el...vannak sárgák is, meg fehérek...nyilván az uborka mint faj ugyanaz, akár saláta, akár kígyó , akár kovászolni-való az az uborka ;)...bocs, írtam róla egy baromi hosszú szakdogát valaha :D
5/8 A kérdező kommentje:
Ez az, amit a kedves 1. írt. Salátauborka.
Én kertészeti szakközepet végeztem ezer éve és rémlett, hogy ez nem ugyanaz, mint a kovászolnivaló, ill. kígyóuborka.
2010. júl. 15. 12:16
6/8 anonim válasza:
a másodiknak is igaza van ám...fürtős uborka néven is forgalmazzák ;)
üdv: az első/harmadik
7/8 anonim válasza:
Csak annyit még, hogy minden fajta uborkát meg lehet nyersen enni...
8/8 A kérdező kommentje:
Ez is igaz:)
Mégegyszer köszi nektek
2010. júl. 15. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!