Biowellness Webáruház müködik még, vagy meszűnt?
Vásárolt, rendelt valaki mostanság a Biowellness Webáruháztól valamit? (www.biowellness.hu)
A megrendelést a redszer elfogadja, automatikus üzenet is érkezik, hogy hamarosan felveszik velem telefonon a kapcsolatot, de az egyéb levelekre válasz nem érkezett eddig még, és a megadott telefonszámot ma hívtam, és már nem mükődik. Várjak még türelemmel, vagy ezek a jelek arra utalnak, hogy megszűnt a bolt, csak a honlapot elfelejtették törölni? (hétfőn rendeltem, és azóta semmi reakció)
Kedves kérdező!
Mi lett a rendeléssel végül? Mi most rendeltünk de szintén semmi sem történik.
Azóta sincs semmi hír róla. Pár héttel később írtam nekik e-mailt, amire válasz nem érkezett. Majd felhívtam a honlapon szereplő telefonszámot, amin előfizető nem kapcsolható.
Úgyhogy szerintem az áruház megszűnt, csak nem értem miből állna kiírni a honlapra, hogy átmenetileg szünetel, és ne rendeljenek, vagy a honlapot is megszüntetni... Ezek után én már nem várom a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!