Milyen hús van a McDonald's burgereiben?
Ne nézzetek hülyének de igaz, hogy minden szart bele raknak? Gondolok pl.: A gilisztára, kis csirkékre szőröstől, marha hús.. Ha valaki dolgozott ott, vagy tudja pls írja le!
Köszönöm!
Egyébként a meki onnan kapta a szemét kaja jelzőt, hogy üres, felesleges, hizlalo kaloriakat viszel be, ha ott eszel. Egy átlagos étkű ember simán 1500 kcalt megeszik ott egy étkezés során, úgy, hogy 3 óra múlva éhes lesz.
És nem vittél be jelentős mennyiségű rostot vagy vitamint pl.. Fehercukrot, zsirokat, feherlisztet, sót annál inkább.
Hosszú távon nem ajánlott mekin élni, ennyi a lényeg.
De a szó szoros értelmében nem szemét, csak egészségtelen. Havonta belülni egyszer a barátokkal belefér. Nem rosszabb, mint mondjuk a strandon enni egy hamburgert...sőt,jobb is valószínűleg a minősége.
Nem tesznek bele minden szart, másképp igen hamar repülnének az EU-ból. Egyszerűen vannak megbízható beszállítóik, akiktől kedvező áron szerzik be az alapanyagot. Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy génmódosított állatokat tenyésztenek a hús mennyiségének megnövelésére, illetve nem tartom kizártnak hogy van bennük ízfokozó, és ipari mennyiségű só.
Szóval mint előttem is írták, lehet ott enni néha-néha, de nem állandóan.
"Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy génmódosított állatokat tenyésztenek a hús mennyiségének megnövelésére"
Magyarországon tilos a GMO és annak forgalmazása. Ezt bizonyítanunk is kell, hogy nem gyártunk gmo-s terméket, több millió forintot költünk csak el akkreditált laborok felé, ahol bevizsgáltatjuk a termékeinket és igazoljuk, hogy ez így is van.
De mint mondtam, a mekinek külön minőségbiztosítási rendszere van, az SQMS, évente auditál
En 2 evig dolgoztam angliaban meki beszallitonal.
Lehetetlen barmit is belekeverni. Annyira pontos a rendszer, hogy azt is megmondjak mikor hol vagott, honnan szarmazo hus van az adott burgerben.
Ezek a proli tevhitek a mindent beledaralasrol hulyeseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!