Az új KFC krushers fagyi, vagy micsoda?
Figyelt kérdés
soha nem voltam még KFC-ben, de itthon befogtuk lengyelül a VIVA tv-t, és ott 1 hónapja reklámozzák, arra vártam, hogy itthon is legyen, de még mindig nem tudom mi is az valójában :D Valaki?2010. júl. 12. 18:06
1/13 anonim válasza:
Engem is érdekel , én sem tudom mi az :) Remélem nem csirkés fagyi XD
2/13 anonim válasza:
Szerintem jegeskávé. :)
De nagyon nem jó a reklámja :(
3/13 anonim válasza:
Olyasmi, mint egy shake, de nem olyan az állaga, mint a mekis shake-nek. Nem jegeskávé :-)
Van belőle karamelles, nesquick-es és epres. Plusz mindegyikbe tesznek valamilyen ropogós cuccot. Szerintem fini, jó kis könnyű. Én az epreset szeretem.
De ha isztok is ilyet, ne olyanra gondoljatok, mint a mekis, mert akkor csalódás lesz. Egyébként a KFC-ben azt mondták, hogy fagylaltital.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem ittam még shake-t sem a mekiben. :D Ritkán járok gyorskajáldákba. Kb. 1 évben kétszer.
2010. júl. 13. 12:08
5/13 anonim válasza:
Én a jegeskávés vagyok.. :D
Csalódás lesz, ha arra számítok, hogy olyasmi, mint a mekis? :D Akkor ez nem lehet valami húdejó, de most kíváncsivá tettél! Shake és Jegeskávé meg mindeni ihatófagyi mániám van, úgyhogy ezt ki kell próbálnom nekem is :D
6/13 anonim válasza:
Ha vaaki megkóstota, írja már e milyen! :D
9/13 anonim válasza:
A krushers az jégkása, ami 3 izben kapható: kitkat, karamel és eper izekben. A kicsi 390, a nagy adag pedig 590. Irtó jó és irtó hideg :D:D
10/13 anonim válasza:
Annyiban különbözik a jégkásától, hogy tejes, nem pedig csak egy összezúzott jég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!