Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az új KFC krushers fagyi,...

Az új KFC krushers fagyi, vagy micsoda?

Figyelt kérdés
soha nem voltam még KFC-ben, de itthon befogtuk lengyelül a VIVA tv-t, és ott 1 hónapja reklámozzák, arra vártam, hogy itthon is legyen, de még mindig nem tudom mi is az valójában :D Valaki?
2010. júl. 12. 18:06
1 2
 1/13 anonim válasza:
Engem is érdekel , én sem tudom mi az :) Remélem nem csirkés fagyi XD
2010. júl. 12. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jegeskávé. :)

De nagyon nem jó a reklámja :(

2010. júl. 12. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Olyasmi, mint egy shake, de nem olyan az állaga, mint a mekis shake-nek. Nem jegeskávé :-)

Van belőle karamelles, nesquick-es és epres. Plusz mindegyikbe tesznek valamilyen ropogós cuccot. Szerintem fini, jó kis könnyű. Én az epreset szeretem.

De ha isztok is ilyet, ne olyanra gondoljatok, mint a mekis, mert akkor csalódás lesz. Egyébként a KFC-ben azt mondták, hogy fagylaltital.

2010. júl. 13. 09:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem ittam még shake-t sem a mekiben. :D Ritkán járok gyorskajáldákba. Kb. 1 évben kétszer.
2010. júl. 13. 12:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Én a jegeskávés vagyok.. :D

Csalódás lesz, ha arra számítok, hogy olyasmi, mint a mekis? :D Akkor ez nem lehet valami húdejó, de most kíváncsivá tettél! Shake és Jegeskávé meg mindeni ihatófagyi mániám van, úgyhogy ezt ki kell próbálnom nekem is :D

2010. júl. 17. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha vaaki megkóstota, írja már e milyen! :D
2010. júl. 17. 21:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Már leírtam feljebb...
2010. júl. 17. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja tényleg :D
2010. júl. 17. 23:23
 9/13 anonim válasza:
A krushers az jégkása, ami 3 izben kapható: kitkat, karamel és eper izekben. A kicsi 390, a nagy adag pedig 590. Irtó jó és irtó hideg :D:D
2010. júl. 20. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Annyiban különbözik a jégkásától, hogy tejes, nem pedig csak egy összezúzott jég.
2010. júl. 20. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!