Ha rendelek alkoholt kiadják?
Figyelt kérdés
Ha rendelek egy oldarról alkoholos italt azt ideadja a futár?2019. júl. 17. 11:44
1/13 anonim válasza:
Amint igazolod az életkorod, minden gond nélkül. Addig viszont nem.
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy kiadják. 18 éven felülieknek. Egyébként csak a szállítási díjat fizettetik ki.
4/13 anonim válasza:
Eleve amikor bemész az alkoholt árusító oldalra, megkérdezik, hogy elmúltál e 18 éves.
Ez nem játékból van, ha megrendeled, kihozzák, megiszod és esetleg gond van belőle, (rendőrség, szülők,orvos, stb) hogy kiskorúként ittas vagy, előveszik azt, aki neked azt kiadta és több százezerre megbüntetik.
Utána a webshop kiperli a szüleidet a gatyájukból is.
5/13 anonim válasza:
Termeszetesen ha elmultal 18 akkor igen odaadja a futar. Ha nem multal el annyi es kiadja annak sulyos kovetkezmenye lehet. Nyilvan a boltokban is megkerdezik es ellenorzik az eletkorod, egy futarnak is kotelessege.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem múltam el 18 éves épp ezért kérdeztem, erre lenne kiváncsi ha rendelek piát futár ideadja e.
2019. júl. 17. 15:23
7/13 anonim válasza:
Nem. Szerinted ha odaadná akkor nem így csinálná minden gyerek?
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy itt különböző ötletektől vezérelt kérdésekkel hány 18 év alatti próbálkozik! Szerinted a korhatárt viccből találták ki?! Ha nem bírod kivárni, hogy nagykorú legyél, akkor hatalmas alkesz vagy, látom szomorú jövődet!
9/13 Trevor. válasza:
Nem hiszem el, hogy ne ismernél senki 18 év feletti személyt, akivel boltban tudnál vetetni piát...
10/13 anonim válasza:
#8-as vagyok. Trevor., én se vennék neki! :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!