Hát ha úgy veszem először valamikor 10 alatt lehettem, bár azt ivásnak nem lehet nevezni, mert csak megkóstoltam a sört aztán persze utána rögtön köptem is ki meg fujjoltam, hogy keserű. :D Gyerekként valahogy másként érezzük szerintem az ízeket, mert mára a keserű az egyik kedvencem sörben is a keserűbbeket szeretem.
" Rendesen " meg talán 16 vagy 17 lehettem, grilleztünk, aztán akkor ittunk pár pohár Ouzot, nem részegre, de ott már úgy éreztem belőle valamit.
2019. júl. 14. 00:07
12/19 anonim válasza:
12 évesen anyira részegre hogy elaztatam bugyit
2019. júl. 14. 05:37
13/19 anonim válasza:
Talán 7 voltam, amikor egy szilveszter estén belenyaltam a meggylikőrbe. Nagyon ízlett, és a hatása is kedvemre volt. Talán ez volt az első lépés, ami a későbbi menedzseralkoholizmusomhoz vezetett.
2019. júl. 14. 09:46
14/19 anonim válasza:
mikor én fiatalka voltam, a boros kóla volt a menő:)
Azt iszogattuk 12-13 évesen.
fele fele kóla bor
elég volt 2-3 pohárkával és már játszottuk is an részeget:D
2019. júl. 14. 17:02
15/19 anonim válasza:
Kb 3 évesen. Egy étteremben apukám sört rendelt, én pedig mindenáron meg akartam kóstolni. Anya nem engedte, de apa odaadta, hogy kóstoljam meg. Utána jódarabig nem akartam alkoholt inni. :D
2019. júl. 15. 15:04
16/19 Onyx123 válasza:
16 falunapján 4 liter sört asszem és azóta hetente (önbizalom növelés céljából is)
2019. júl. 21. 01:55
17/19 anonim válasza:
14 évesen az első igazi bulin, amin részt vehettem. Sört majd vodkát. Szédültem is rendesen tőle.
2019. júl. 21. 19:27
18/19 anonim válasza:
Olyan 14 évesen kezdtem el a haverokkal néha-néha inni valamit.
2019. júl. 22. 20:08
19/19 anonim válasza:
4-5 éves voltam, amikor apum söre után nyúltam. Mondta, hogy a habból kostolhatok egyet. A nyelvem hegyet kinyújtottam és csak bele nyaltam a jó kemény habba. Amilyen arcot vágtam, a szülők megnyugvással konstatálták, ebből sem lesz alkoholista...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!