Férfinak rozét ajándékozni "gáz"?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire szereti, de van itthon egy jó rozénk. Mennyire gáz ilyet ajándékozni? Inkább legyen fehér?2019. jún. 28. 19:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindegy, h rose, fehér vagy vörös. Férjem pl. ezt is azt is szereti
3/8 anonim válasza:
Előbb azt kell tudni, egyáltalán szereti -e az alkoholt.
4/8 anonim válasza:
Szerintem alkoholt ajándékozni alapból gáz, nem mindenki iszik alkoholt.
5/8 anonim válasza:
Embere válogatja, az én párom örülne neki, mert a borok közül csak a rosét szereti. Ez van.
Annak a válaszolónak van igaza, aki azt írta, hogy tudni kellene, szereti-e az alkoholt - azon belül a rosét az, akinek szánod. Ha igen, akkor miért lenne ciki odaajándékozni?
Arra azért figyelj, hogy a rosékból általában csak a legfrissebb évjárat élvezhető, a többi már "elfáradt".
6/8 anonim válasza:
Nekem az édesebb rozé borok a kedvenceim. Sosem értettem ezeket az idióta férfi-női ital kategorizálásokat. Mindenki igyon azt amit szeret, nem ami a proliknak az elvárása. 26/F
7/8 anonim válasza:
A testes száraz vörösborok a kedvenceim, de ilyenkor nyáron nagyon szívesen iszok jól behűtött könnyű rozékat, akár magában, akár fröccsként.
25/f
8/8 anonim válasza:
62% Ez számomra is érthetetlen. Többször lehordtak már itt azért nőket, mert szeretik a sört, de volt olyan ismerősöm, aki megkapta, hogy b--zi, mert szereti az édes likőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!