Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi sört tudsz meginni?

Mennyi sört tudsz meginni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 19:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én vagyok a 19:52-es aki azt írta, hogy 15 üveggel. Elképesztő, de azóta is eléggé sűrűn, masszívan iszok és még élek. Múlt hétvégén megittam 8 doboz sört, 3 üveg fehér bort frőccsként és ennyi. Nagyon másnapos voltam de még minden ok. most vagyok 30. 17 évesen írtam a 15 üveg sört. Remélem 12 év múlva újra írhatok ide.
2022. okt. 27. 07:12
 22/26 anonim válasza:
74%

Azóta mi a helyzet?

okt. 10. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 azóta is masszívan iszok. 3 hete leépítés miatt elveszítettem a munkahelyen és ebből 2 héten keresztül mindennap megittam 8 - 10 sört és nem ettem szinte semmit, mert nem bírtam. Cigizni már nem igazán cigizek, mint régen inkább neo-t vagy iqos-t használok de volt egyik nap, hogy a lidl-ben kapható jager utánzatot megittam egyedül 8 doboz osztrák Egger sörrel és másnap unokaöcsém átjött és folytattuk tovább. Csak sört ittam és semmi extra nem volt. Egyébként meló után is már az alkoholizmusban vezettem le a stresszt. Annyi a gond, hogy rekord elhízott lettem tőle és mostanában nagyon durván (ebben a pillanatban, hogy ezt írom most is )nagyon felvagyok puffadva gondolom egyre szarabb a májam meg az emésztésem. A zöldborsótól és a káposztaféléktől eléggé puffadok.Egyébként a GammaGt értékem a határ szinten volt nagy labornál és az előtt is 2 nappal bebasztam ráadasul akkor pálinkát ittam. Kb 6 decit sörrel. Ha elhiszed, ha nem és a környezetem meg nem mondaná, hogy iszok. Én ilyen csendes alkoholista vagyok elvagyok a fejhallgatommal meg otthon a piámmal meg a nosztalgiámmal és ennyi 😀 remélem azért még 10 év múlva is tudok majd válaszolni.
okt. 15. 21:52
 24/26 anonim ***** válasza:
#22 helyzet mostanság?
okt. 25. 22:08
 25/26 anonim ***** válasza:
#23*
okt. 25. 22:08
 26/26 anonim ***** válasza:
10 napja válaszoltam 😅 23*-as vagyok.
okt. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!