Tudtok finom söröket?
Szeretnék valami új, finom sört kóstolni.
Tudtok javasolni párat? Keret mindegy, bármilyen JÓ márka jöhet.
Jelenlegi kedvenc: Paulaner (búza)
Egy kikötés: magyar söröket ne írjatok. hihi
Köszi előre is. :)
További jó sörözést! ;)
Rothbeer-től a Távoli Galaxis, vagy bármelyik igazából, isteni kézműves söröket készítenek.
Mad Scientist-től a JAM72 nagyon-nagyon finom.
Hedon-tól a Charlie Firpo nem rossz(igazából fogyasztás utánni dísznek vettem, hisz Bud Spencer:') ), de a fentibbek jobbak. Ezek viszont nem a 200 forintos kategóriák, hanem inkább a 800-1000 forintosok.
Egyetlen kikötéseddel mentem szembe, hisz ezek magyar készítésű kézműves sörök. De szerintem próbáld ki őket, baromi jók.
Hát pedig pont a zirci apátsági búzát akartam javasolni... :)
A kézműves sörökből rengeteg jó van, és tovább megyek, a Dreher Bak se rossz, vagy a Soproni Óvatos Duhaj felhozatala.
A Steam Brew mindhárom söre ízlett (amin az öregember, a vörös csaj, meg a fiatal srác van, az első fekete, a második vörös, a harmadik arany dobozos, mostanában minden nagy áruházban kapni).
Édes, iszonyat édes, emellé csíp és összességében különleges íz élményt ad a Ginger Beard (wychwood főzde) gyömbéres sör, és kellemes az Imperial Red vörös sör is, ugyanettől a főzdétől.
Így hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!