Amióta iszok egyre rosszabb a hangulatom. Lehet köze az alkoholhoz?
Figyelt kérdés
Egy jó ideje inni kezdtem, de észrevettem, hogy egyre kedvetlenebb vagyok. Az esték egy szomorúbban telnek el. Nem tudok okot a rossz kedvre, egyszerűen előjönnek, főleg esténként.2019. máj. 16. 21:37
11/19 anonim válasza:
Vagy keveset iszol, vagy túl sokat. Valamelyik.
12/19 anonim válasza:
Sajnos átmenetileg old, aztán rosszabb. Drog. Próbáltál sportolni?
13/19 anonim válasza:
Ne igyàl, mert úgy jársz mint én.
Egyre jobban magadba süllyedsz, mindenki elfordul tőled stb, nem kell ugye sorolni?
Hagyd abba!
Üdv: egy 34 éves nő, akinek romokban az élete
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ezt az elfordulós dolgot én is tapasztalom, de nem értem. Agresszív nem vagyok...sőt, csöves nem vagyok, nem értem. Azért fordulnak el tőlem csak mert néha akadozik a beszédem? 22/F
2019. máj. 21. 20:59
15/19 anonim válasza:
22 éves, úristen, előtted az élet!! Ne bszd el.
17/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az elfordulásnak több oka van: a részeg ember viselkedése megváltozik (lehet agresszív,jókedélyű,magába roskadó) ki,ki saját személyisége alatt válhat ilyenné.
Nem lehet vele normálisan beszélgetni!
Nem akarnak vele barátkozni,tartanak attól,hogy barátként őt is alkoholistának fogják beállítani.
Nem akarnak kölcsönadni,hiszen a szenvedély elviszi a kevéske bevételt.
Nem kapsz munkát hacsak nem időszakost.
Az eredmény totális leépülés mindenféle téren!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Sikerült felhagyni vele...már 1 hónapja csak hétvégén iszok, akkor is mértékkel. Épp időben, szerencsére.
2019. júl. 11. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!