Barna/világos sör tippek?
Apum nagyon szereti a barna söröket, aztán gondoltam meglepem valami nagyon finommal. Viszont én nem iszok barnát, nem tudom melyek jók...
Tudtok javasolni 1-2 nagyon finom, minőségi barna sört, ami szerintetek igazán jó? Ami az árat illet, nem fontos tényező most.
Másik kérdés:
Én világosakat szeretem, vagy akár búza/szűretlen is jöhet, imádom. Paulaner most a kedvencem, de ti még milyeneket szerettek nagyon?
Köszönöm előre is!! - és kellemes sörözést a nap további részére ;) -
A barna sörök nekem nem igazán ízlenek, de talán amik jobb, minőségibb fajták:
Dreher BAK
Soproni DÉMON
Kozel Dark
Staropramen Dark
Hozzád hasonlóan én is a világos söröket szeretem, szerintem azokban nyilvánul meg a "sör" fogalma, azokból is az erősebb fajtákat (minimum 5%), ízre pedig a lágy vagy közepesen keserűeket. Persze ízlés dolga, de amik például nekem nagyon ízlenek, és csak ajánlani tudom őket:
Borsodi Mester
Borsodi Bivaly
Soproni 1895
Gösser Spezial
Beck's
Carlsberg
Kronenbourg 1664
A búzasöröket jellegük miatt nem tartom eredeti sörnek, de azok is finomak. Viszont hát igen, a Paulaner pont az egyik legdrágább! Amik még jó búzasörök, de olcsóbbak:
Valentins
Kronenbourg 1664 Blanc
Soproni APA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!