Csak engem zavar hogy alig lehet normális adagban bort vagy pezsgőt kapni?
Figyelt kérdés
A termékek 90% 750ml, és ugye az sok egy embernek! Maximum 2dl megengedett egy héten 1x. Eltenni viszont nem lehet, mert ugye egy hét múlva fehér száraz már fura íze van... A pezsgő meg főleg rossz annyi idő után, teljesen buborékmentes lesz....Meg rossz is....2019. ápr. 6. 21:52
21/26 anonim válasza:
22/26 anonim válasza:
Ráadásul a rendszer jól van így, már a legkisebb véralkoholszint is befolyással van a vezetői képességekre, nemcsak szenvedhetsz, hanem okozhatsz is balesetet, úgyhogy teljesen jogos, hogy a legtöbb európai országban, és így nálunk Magyarországon is 0.00% a megengedett érték, eleve nem is értem a maradék országok lazább tűréshatárait, és ugyanígy a Te vállvonós hozzáállásodat sem! }:(
23/26 anonim válasza:
engem meg az zavar hogy nincsenek elég nagy kiszerelésű piják.
Mindíg a rekeszest kell vegyem hogy egy napig elég legyen.
24/26 anonim válasza:
22-es Magyarországot kivéve csak Romániába, Szlovákiába és Csehországba van még zéró tolerancia szóval az némileg túlzás hogy a legtöbb országban zéró tolerancia van. Egyébként az szerintem se normális hogy sok országban 0.5 ezrelék is megengedett sőt az Egyesült Királyságba 0.8 ezrelék de az ilyen 0.2-0.3 még elfogadható. Én személy szerint vagyok 100kg és szokva is vagyok a piával, ha egy jó ebéd után megiszok mondjuk egy pohár sört vagy egy deci bort akkor az égvilágon semmit nem érzek de mégis fizethetém a 100 ezres bírságot ha megszondásztatnak mert van egy maximum 0.1-es véralkoholszintem.
25/26 anonim válasza:
Franciák már megbánták, hogy nincs zéró toleranciájuk.
26/26 mindentudó99 válasza:
Ha ennyire nem akarsz inni kérdező szinte ki kéred magadnak akkor miért erőlteted azt a két decit. Egyáltalán milyen ember az aki egy üveg pezsgőt vagy bort se tud meginni? De viccet félretéve van kis pezsgő a bort meg visszadugaszolod és be a hűtőbe. Olyan nehéz ezt megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!