Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak engem zavar hogy alig...

Csak engem zavar hogy alig lehet normális adagban bort vagy pezsgőt kapni?

Figyelt kérdés
A termékek 90% 750ml, és ugye az sok egy embernek! Maximum 2dl megengedett egy héten 1x. Eltenni viszont nem lehet, mert ugye egy hét múlva fehér száraz már fura íze van... A pezsgő meg főleg rossz annyi idő után, teljesen buborékmentes lesz....Meg rossz is....

2019. ápr. 6. 21:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%

1: Normális adag a 0.75.

2: A számodra édekes adag a 2dl. Ezt is lehet kapni. Aldiban vannak kis kiszerelésű borok.

3: nagyon jól bevált dolog a fólia zacskós kiszerelés. Nem elegáns, de jól zár, nem kap levegőt az ital és hosszú ideig megőrzi a firssességét. Ilyen kiszerelést Tuskóban is lehet kapni. És mivel kémiailag teljesen semleges a csomaglóanyaga és jobban is zár, mint a parafadugós palack, gyakorlatilag a bor szempontjából még jobb is, mint az üveges változat.

4: az alkhol fogyasztás egy társadalmi tevékenység része

5: pezsőghöz lehet kapni olyan dugót, ami nem engedi ki a bubikat

A termékek 10%-a nem elég neked.

Azt akarod, hogy a világ alkalmazkodjon hozzád. Mondcsak, te egyke voltál - ugye? Csak körülötted forog a világ? :)

2019. ápr. 6. 22:01
 2/26 anonim ***** válasza:
81%

"csak engem zavar" kérdések eleve magányt feltéeleznek, hiszen nincs kivel megbeszélned ezeket a fontos dolgokat és ezért kiírod netre és visszaigazolást vársz, nem valós válaszokat :)

Cuki.

Itt vannak az Aldis mini borok:

[link]

2019. ápr. 6. 22:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen látok ilyen picike (meg nem mondom mekkora) pezsgőket a boltokban... Borból még nem láttam, de biztos van abból is kis üveges.
2019. ápr. 6. 22:19
 4/26 A kérdező kommentje:
2dl lenne az ideális főleg pezsgőket szeretnék kapni, de elég szomorú hogy alig van választék mert alkoholistákkal számolnak elsősorban. 1-2, dupla válasz kár volt elküldeni, és amúgy te már próbáltad mondjuk 2 hét után bontott pezsgőt inni? Mert ahogy olvastam nincs az a dugó ami képes annyi ideig megtartani szénsavat benne bontás után...
2019. ápr. 6. 22:23
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

"Maximum 2dl megengedett egy héten 1x"

kinek? orvos mondta?

2019. ápr. 6. 22:28
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Van kis üveges pezsgő. Törley, több fajta is. Sparban szoktam venni, mert én is szeretek néha csak úgy meginni egy pohár pezsgőt.
2019. ápr. 6. 22:31
 7/26 Alain Delon ***** válasza:
86%
4: Nem alkoholistákkal számolnak, hanem azzal, hogy nem magányos ivók vesznek bort, pezsgőt. De az a heti 2dl tényleg vicc.
2019. ápr. 6. 22:36
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Lehet kapni rengeteg pezsgőt és bort is kis kiszerelésben. Menj be egy hipermarketbe vagy keress rá a neten. A 7,5 deciseket nem feltétlen egy embernek tervezték. Ökör iszik magában.
2019. ápr. 6. 22:47
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem akarom megterhelni a májamat, illetve semmiképpen sem akarom hogy hatással legyen rám az alkohol, csak és kizárolag az izéért iszom, nemhogy részeg legyek vagy hangulatjavitó esetleg jókedvre derítőnek használjam..

Ezért alap hogy kiszámoltam hogy véralkohol szintem sose lépje át a 0.020% ami effektive annyit tesz hogy nincs hatással rám, legtöbb országban vezethetnék is azzal szinttel.

2019. ápr. 6. 22:49
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Erről a kérdésről az a fap*icsa jutott az eszembe, akit egyszer egy házibuliba láttam hogy megivott egy feles cidert. :D
2019. ápr. 6. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!