Mit igyak egy buliban?
Figyelt kérdés
Eddig mindig whiskey kóláztam, viszont innék valami mást is mellé. Ha esetleg pálinkát iszok utána pedig a whiskey kóla mennyire fogok berúgni ? A sört nem szeretem tehát azt nem akarok. Mit szoktak manapság inni a fiatalok a szórakozóhelyen?
24/F
2019. márc. 27. 06:41
1/8 anonim válasza:
Vodka-lime/narancs... Whisky-gyömbér... Vagy tisztán tomenyet 😅
2/8 anonim válasza:
Szórakozóhelyen semmit, előtte kell alapozni.
3/8 anonim válasza:
Pálinkát meg viszkikólát semmiképp, vagy ez, vagy az.
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg vodka a whiskey kóla mellé?
2019. márc. 27. 10:00
5/8 A kérdező kommentje:
Mivel alapozzak előtte?
2019. márc. 27. 10:00
6/8 anonim válasza:
A whiskyt igazából kár elrontani bármi mással. Ha azt iszol, akkor igyál csak azt.
7/8 anonim válasza:
Mostanában a tatratea nagyon menő. Szerintem is jó csak rohadt drága, de ha a pénz nem számít idd azt. Egyébként ahogy mondták már ha a whisky-kóla mellett döntessz ne igyál más töményet is, esetleg még vodkát bevállalhatsz mert az nagyon tiszta de pl. Jager, Hubertus meg az ilyesmi édes piák és ezek mellé whisky kóla nagyon felkavarja a gyomrot, nálam instant hányinger.
8/8 anonim válasza:
Bacardi fehér rum, Cola az is jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!