Brandy-t mivel keverjem?
Ha elég nagy vagy ahhoz, hogy piálj, akkor idd tisztán. Nem értem én ezt, minek iszol ha nem szereted? Miért nem olyat iszol amit szeretsz?
Brandyt is tisztán isszuk. A vodkánál elnézhető ha kevered, de másnál nem nagyon, max néhány koktél esetében.
24 éves vagyok :)
én magában iszok mindent, a lányok csapták ki reggel a hepajt hogy én ezekhez vegyek valamit mert ezt magában meg nem isszák :) a vodkához tudom mit vegyek, de pl a brandyhez csak tippelek hogy kóla :)
ennyi :)
van ilyen gusztustalan ír krémlíkőröm, itt van a nyakamon már vagy 1 éve, az biztos bejön majd nekik :D:D:D:D:D
jaaaa meg a szakééé :D japánok nemzeti itala...:D(Y) bloáááá :D
Kipróbálhatod fehérborral, a jobb vermutokat is brandyvel erősítik:) (Legalább csutakkészek lesznek hamar, ehe-ehe.)
Mondjuk a jobb (~3-4 ezer fölötti) brandyket szerintem se add olyannak, akinek nem ízlik tisztán.
Próbáld ki gyömbérrel keverve :)
Itt pedig találsz néhány brandy-vel készülő koktélt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!